FOND BAVAROIS FRAMBOOS COOK&BAKE 200G
Item No. 46083
Een heerlijke framboos bavarois maak je met de mix van Cook & Bake. RECEPT 200g Cook & Bake fond bavarois framboos 200ml water of lauwe melk (ca.20°C) 1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas) Bereidingswijze: Meng de fond bavarois framboos met het water of de lauwe melk en de room. Opklopp
Prijs €8.51
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Een heerlijke framboos bavarois maak je met de mix van Cook & Bake.
200ml water of lauwe melk (ca.20°C)
1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas)
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als taartvulling, voor soezen of als dessert.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.
Droog en koel bewaren
RECEPT
200g Cook & Bake fond bavarois framboos200ml water of lauwe melk (ca.20°C)
1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas)
Bereidingswijze:
Meng de fond bavarois framboos met het water of de lauwe melk en de room.Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als taartvulling, voor soezen of als dessert.
Ingrediënten:
Suiker, glucose, gelatine, frambozenstukjes, voedingszuur: citroenzuur: E330, frambozenpoeder, kleurend fruit- en plantenextract: bietenrood, natuurlijk aroma, zout.Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.
Droog en koel bewaren
Reviews door andere gebruikers
Makkelijk recept
Super gemakkelijk om je eigen bavarois te maken. Een grote plus is dat je geen gelatine nodig hebt, voor iedereen dus geschikt!
FOND BAVAROIS FRAMBOOS COOK&BAKE 200G
Item No. 46083
Een heerlijke framboos bavarois maak je met de mix van Cook & Bake. RECEPT 200g Cook & Bake fond bavarois framboos 200ml water of lauwe melk (ca.20°C) 1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas) Bereidingswijze: Meng de fond bavarois framboos met het water of de lauwe melk en de room. Opklopp
Prijs €8.51
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1/ 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Een heerlijke framboos bavarois maak je met de mix van Cook & Bake.
200ml water of lauwe melk (ca.20°C)
1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas)
Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als taartvulling, voor soezen of als dessert.
Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.
Droog en koel bewaren
RECEPT
200g Cook & Bake fond bavarois framboos200ml water of lauwe melk (ca.20°C)
1000 ml room (of 50/50 room/volle platte kaas)
Bereidingswijze:
Meng de fond bavarois framboos met het water of de lauwe melk en de room.Opkloppen met een mixer gedurende ± 5 minuten tot het mengsel stevig wordt.
Laten opstijven in de koelkast voor ± 15 minuten.
Kan gebruikt worden als taartvulling, voor soezen of als dessert.
Ingrediënten:
Suiker, glucose, gelatine, frambozenstukjes, voedingszuur: citroenzuur: E330, frambozenpoeder, kleurend fruit- en plantenextract: bietenrood, natuurlijk aroma, zout.Kan sporen bevatten van tarwe, gluten, soja, koemelk en noten.
Droog en koel bewaren
Reviews door andere gebruikers
Makkelijk recept
Super gemakkelijk om je eigen bavarois te maken. Een grote plus is dat je geen gelatine nodig hebt, voor iedereen dus geschikt!