Top of the page

Bavarois snoeptaart

*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!

Ingrediënten

Materiaal

*Suggestie: gebruik een bakvorm in de vorm van een rondje, hartje of tulband voor deze biscuit.

Bereiding

Biscuit:
  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. Klop 10 minuten op de hoogste versnelling.
  2. Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
  3. Doe het beslag in een ingevette springvorm.
  4. Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
  5. Laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de bakvorm te halen.
Bavarois:
  1. Meng de bavarois samen met 200ml water of 200ml lauwe melk en 1000ml room (of 50/50 volle platte kaas).
  2. Opkloppen met een mixer gedurende 5 minuten tot het mengsel stevig is.
  3. Laten het mengsel opstijven in de frigo gedurende 15 minuten.

Afwerking

  1. Van zodra de biscuit afgekoeld is, decoreer de biscuit met aardbeien bavarois.
  2.  Versier daarna je taart met Haribo snoepjes.

Bavarois snoeptaart

*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Karolien voor het recept en de foto's!

Ingrediënten

Materiaal

*Suggestie: gebruik een bakvorm in de vorm van een rondje, hartje of tulband voor deze biscuit.

Bereiding

Biscuit:
  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. Klop 10 minuten op de hoogste versnelling.
  2. Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
  3. Doe het beslag in een ingevette springvorm.
  4. Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
  5. Laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de bakvorm te halen.
Bavarois:
  1. Meng de bavarois samen met 200ml water of 200ml lauwe melk en 1000ml room (of 50/50 volle platte kaas).
  2. Opkloppen met een mixer gedurende 5 minuten tot het mengsel stevig is.
  3. Laten het mengsel opstijven in de frigo gedurende 15 minuten.

Afwerking

  1. Van zodra de biscuit afgekoeld is, decoreer de biscuit met aardbeien bavarois.
  2.  Versier daarna je taart met Haribo snoepjes.