Top of the page

BLOEM VOOR LICHTBRUIN TARWEBROOD COOK&BAKE 2KG

Item No. 32299
Voor een lichtbruin meegranenbrood dat rijk is aan voedingsvezels.  Deze bloem bevat tarwe, haver, maïs, en haverzemelen. Maak zelf je brood met gist, zout, water en vetstof en haal de bakker in jou naar boven! Bestel hier je ingrediënten!   Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffe
Prijs €5.22
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Voor een lichtbruin meegranenbrood dat rijk is aan voedingsvezels. 

Deze bloem bevat tarwe, haver, maïs, en haverzemelen. Maak zelf je brood met gist, zout, water en vetstof en haal de bakker in jou naar boven! Bestel hier je ingrediënten!  

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten

Tarwemeel, haverbloem, maïs, gluten (tarwe), haverzemelen, emulgator: E471, meelverbeteraar: E300, enzymen. 

Bewaaradvies 

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Erg lekker

    Ik heb mijn broodmachine nog eens van onder het stof gehaald, en zeker genoten van dit tarwebrood!
  • Goede handleiding

    Erg handig dat je hier een stappenplan kan vinden. Mijn brood is hierdoor perfect uit de oven gekomen, bedankt!

BLOEM VOOR LICHTBRUIN TARWEBROOD COOK&BAKE 2KG

Item No. 32299
Voor een lichtbruin meegranenbrood dat rijk is aan voedingsvezels.  Deze bloem bevat tarwe, haver, maïs, en haverzemelen. Maak zelf je brood met gist, zout, water en vetstof en haal de bakker in jou naar boven! Bestel hier je ingrediënten!   Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffe
Prijs €5.22
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Voor een lichtbruin meegranenbrood dat rijk is aan voedingsvezels. 

Deze bloem bevat tarwe, haver, maïs, en haverzemelen. Maak zelf je brood met gist, zout, water en vetstof en haal de bakker in jou naar boven! Bestel hier je ingrediënten!  

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten

Tarwemeel, haverbloem, maïs, gluten (tarwe), haverzemelen, emulgator: E471, meelverbeteraar: E300, enzymen. 

Bewaaradvies 

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Erg lekker

    Ik heb mijn broodmachine nog eens van onder het stof gehaald, en zeker genoten van dit tarwebrood!
  • Goede handleiding

    Erg handig dat je hier een stappenplan kan vinden. Mijn brood is hierdoor perfect uit de oven gekomen, bedankt!

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: