Top of the page

MIX VOOR WALDKORN CLASSIC 50/50 COOK&BAKE 2KG

Item No. 42566
Waldkorn® brood zelf maken met de mix voor Waldkorn® 50/50.  Dit is een 50-50 concept: meng deze mix met één van onze klassieke bloemsoorten en tover een heerlijk gezond broodje op jouw broodplank, v olledig in lijn met jouw smaak en goesting van het moment. Bakken met een traditionele oven Zorg dat
Prijs €12.65
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Waldkorn® brood zelf maken met de mix voor Waldkorn® 50/50. 

Dit is een 50-50 concept: meng deze mix met één van onze klassieke bloemsoorten en tover een heerlijk gezond broodje op jouw broodplank, volledig in lijn met jouw smaak en goesting van het moment.

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (±22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op kamertemperatuur ca. 40 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 40 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 30 minuten bij 220°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het koud water (max. 20°C) in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de Waldkorn® mix, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten

Tarwebloem, sojastukjes, gedeeltelijk geroosterde tarwemoutbloem, tarwegluten, haverkorrels, havervlokken, volkoren roggemeel, bruin lijnzaad, zonnebloempitten, gedroogd gerstemoutextract, gejodeerd zout, maltodextrine, palmvet, gedroogd roggezuurdeeg, emulgator: E482, raapzaadolie, enzymen, meelverbeteraar: E300. Kan sporen bevatten van ei, melk, lupine, sesam. 

Bewaaradvies 

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood bewaren in een papieren broodzak, zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. 

Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Deze vliegt erdoor

    Wij bakken deze bijna dagelijks en zijn er zot van.
  • Mijn favoriet

    Bijzonder lekker brood als je houd van wat zwaarder brood. Het is erg vullend en je komt er de dag goed mee door.
  • goed gegeten na dit brood

    We gebruiken deze mix altijd. Heel lekker! In combo met witte bloem. licht genoeg om te verteren, zwaar genoeg om de namiddag door te komen.
  • Super mix

    Ik heb de Waldkorn mix gecombineerd met volkoren voor een extra vitaminen explosie! Heerlijk gezond

MIX VOOR WALDKORN CLASSIC 50/50 COOK&BAKE 2KG

Item No. 42566
Waldkorn® brood zelf maken met de mix voor Waldkorn® 50/50.  Dit is een 50-50 concept: meng deze mix met één van onze klassieke bloemsoorten en tover een heerlijk gezond broodje op jouw broodplank, v olledig in lijn met jouw smaak en goesting van het moment. Bakken met een traditionele oven Zorg dat
Prijs €12.65
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Waldkorn® brood zelf maken met de mix voor Waldkorn® 50/50. 

Dit is een 50-50 concept: meng deze mix met één van onze klassieke bloemsoorten en tover een heerlijk gezond broodje op jouw broodplank, volledig in lijn met jouw smaak en goesting van het moment.

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (±22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op kamertemperatuur ca. 40 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 40 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 30 minuten bij 220°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het koud water (max. 20°C) in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de Waldkorn® mix, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten

Tarwebloem, sojastukjes, gedeeltelijk geroosterde tarwemoutbloem, tarwegluten, haverkorrels, havervlokken, volkoren roggemeel, bruin lijnzaad, zonnebloempitten, gedroogd gerstemoutextract, gejodeerd zout, maltodextrine, palmvet, gedroogd roggezuurdeeg, emulgator: E482, raapzaadolie, enzymen, meelverbeteraar: E300. Kan sporen bevatten van ei, melk, lupine, sesam. 

Bewaaradvies 

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood bewaren in een papieren broodzak, zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. 

Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Deze vliegt erdoor

    Wij bakken deze bijna dagelijks en zijn er zot van.
  • Mijn favoriet

    Bijzonder lekker brood als je houd van wat zwaarder brood. Het is erg vullend en je komt er de dag goed mee door.
  • goed gegeten na dit brood

    We gebruiken deze mix altijd. Heel lekker! In combo met witte bloem. licht genoeg om te verteren, zwaar genoeg om de namiddag door te komen.
  • Super mix

    Ik heb de Waldkorn mix gecombineerd met volkoren voor een extra vitaminen explosie! Heerlijk gezond

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: