Top of the page

Cake Pops

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Laat de boter smelten en voeg de andere ingrediënten toe.
  2. Meng tot een glad beslag.
  3. Doe het deeg in een ingevette cake pops bakplaat en bak de cake pops in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 35 minuten.
  4. Prik ter controle met een mespunt. De cake pops zijn klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft.
  5. Laat de cake pops goed afkoelen alvorens hen te decoreren.
  6. Besprinkel de cake pops met strooisuiker, -parels of -bolletjes naar keuze! Ook leuk zijn suiker oogjes om er mannetjes van te maken.
*Let op: elke oven is anders, controleer daarom altijd je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat.

Cake Pops

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Laat de boter smelten en voeg de andere ingrediënten toe.
  2. Meng tot een glad beslag.
  3. Doe het deeg in een ingevette cake pops bakplaat en bak de cake pops in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 35 minuten.
  4. Prik ter controle met een mespunt. De cake pops zijn klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft.
  5. Laat de cake pops goed afkoelen alvorens hen te decoreren.
  6. Besprinkel de cake pops met strooisuiker, -parels of -bolletjes naar keuze! Ook leuk zijn suiker oogjes om er mannetjes van te maken.
*Let op: elke oven is anders, controleer daarom altijd je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat.