Top of the page

Chocolade sinaas cake

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C (boven en onderwarmte).
  2. Bespuit de bakvorm met de easy bake spray en bestuif met bloem.
  3. Mix de boter, zeste en cakemix tot een geheel.
  4. Doe één voor één de eieren onder het deeg en mix goed na ieder ei.
  5. Schep de helft van het deeg in een andere mengkom.
  6. Meng het sap van de sinaasappel/mineola samen met de suiker en cacaopoeder.
  7. Spatel dit met de fijngehakte chocolade onder één helft van het deeg.
  8. Neem 2 eetlepels of ijsscheppen van dezelfde grootte en schep het deeg om en om in de vorm. Hier verkrijg je dat befaamde marmer effect.
  9. Bak gaar in 45 à 50 minuten.

Chocolade sinaas cake

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C (boven en onderwarmte).
  2. Bespuit de bakvorm met de easy bake spray en bestuif met bloem.
  3. Mix de boter, zeste en cakemix tot een geheel.
  4. Doe één voor één de eieren onder het deeg en mix goed na ieder ei.
  5. Schep de helft van het deeg in een andere mengkom.
  6. Meng het sap van de sinaasappel/mineola samen met de suiker en cacaopoeder.
  7. Spatel dit met de fijngehakte chocolade onder één helft van het deeg.
  8. Neem 2 eetlepels of ijsscheppen van dezelfde grootte en schep het deeg om en om in de vorm. Hier verkrijg je dat befaamde marmer effect.
  9. Bak gaar in 45 à 50 minuten.