Top of the page

Zelfgemaakte ijs coupe met praliné pasta

Werkwijze

  1. Meet 250g ijsmix af en voeg dan 750ml melk naar keuze toe. Even roeren met de mixer , handklopper,... totdat het poeder is opgelost.
  2. Meng 2 à 3 eetlepels praliné pasta toe aan de mix (naar smaak)
  3. Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats in de diepvriezer.
  4. Roer om het half uur door de mix om ijskristallen te vermijden
  5. Beoordeel de vastheid van het ijs na enkele uren.
  6. Decoreer en serveer naar keuze.

Zelfgemaakte ijs coupe met praliné pasta

Werkwijze

  1. Meet 250g ijsmix af en voeg dan 750ml melk naar keuze toe. Even roeren met de mixer , handklopper,... totdat het poeder is opgelost.
  2. Meng 2 à 3 eetlepels praliné pasta toe aan de mix (naar smaak)
  3. Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats in de diepvriezer.
  4. Roer om het half uur door de mix om ijskristallen te vermijden
  5. Beoordeel de vastheid van het ijs na enkele uren.
  6. Decoreer en serveer naar keuze.