Top of the page

Halloween brownies

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!

Werkwijze

  1. Laat de smeltchocolade au bain-marie smelten.
  2. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
  3. Vet de bakvorm in. We raden de easy bake spray aan om in 1-2-3 aan de slag te gaan.
  4. Verdeel het beslag over een brownie- of muffinvorm.
  5. Bak in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende ± 40 minuten voor grote platen of ± 20 minuten voor kleine brownies.
  6. Laat de brownies koelen en snij deze vervolgens in blokken.
  7. Werk af met rolfondant, suiker oogjes of andere versiering. Zoals jij het wenst!
Cook & Bake producten gebruikt in dit recept

Halloween brownies

* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!

Werkwijze

  1. Laat de smeltchocolade au bain-marie smelten.
  2. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
  3. Vet de bakvorm in. We raden de easy bake spray aan om in 1-2-3 aan de slag te gaan.
  4. Verdeel het beslag over een brownie- of muffinvorm.
  5. Bak in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende ± 40 minuten voor grote platen of ± 20 minuten voor kleine brownies.
  6. Laat de brownies koelen en snij deze vervolgens in blokken.
  7. Werk af met rolfondant, suiker oogjes of andere versiering. Zoals jij het wenst!
Cook & Bake producten gebruikt in dit recept