Top of the page

Alles voor het maken van je eigen ijs

Maak nu je eigen ijs met de Cook & Bake ijsmixen

Met of zonder ijsmachine, beide opties zijn mogelijk. Voeg enkel melk toe en klaar is kees. Makkelijk en heerlijk ijs maken doe je met Cook & Bake!

Bereidingswijze

Voor ± 1 liter ijs
  1. Meng 200g mix en 550 ml volle melk met de garde.
  2. Laat minimaal 15 minuten rusten in de koelkast alvorens in de ijsmachine te gieten. 
    Voor een romiger effect: meng 200g mix, 480ml volle melk en 70ml ongesuikerde room toe bij je ijsbeslag.
Heb je (nog) geen ijsmachine? Geen probleem!
  1. Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats het in de diepvriezer.
  2. Meng nogmaals na 30 minuten (nadat het mengsel halfvast is geworden) om ijskristallen te voorkomen.
  3. Plaats opnieuw in het vriesvak tot de gewenste stevigheid is bereikt.

Benodigdheden en extra's

Ontdekt alle smaakpasta's van Cook & Bake!

Een creatieve smaaktoets

Met de smaakpasta's van Cook & Bake kan het!
Fruitsmaken, vanille, karamel, ... we hebben verschillende smaakjes om bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren.
Voeg een smaakpasta naar wens toe aan jouw basis ijs en geniet van de smaaksensatie.

Als kers op de taart: de topping op je ijs

Decoreer jouw ijsjes met de leukste decoratie toppings

Ideaal om er helemaal een ijsfeest van te maken!

Geef extra smaak met Colac toppings

De beste dessertsaus op de markt. Verkrijgbaar in 0,5kg en 1kg verpakkingen.

Receptjes

Ijscoupe met pralinepasta
Coupe aardbei
Ijssandwiches

Alles voor het maken van je eigen ijs

Maak nu je eigen ijs met de Cook & Bake ijsmixen

Met of zonder ijsmachine, beide opties zijn mogelijk. Voeg enkel melk toe en klaar is kees. Makkelijk en heerlijk ijs maken doe je met Cook & Bake!

Bereidingswijze

Voor ± 1 liter ijs
  1. Meng 200g mix en 550 ml volle melk met de garde.
  2. Laat minimaal 15 minuten rusten in de koelkast alvorens in de ijsmachine te gieten. 
    Voor een romiger effect: meng 200g mix, 480ml volle melk en 70ml ongesuikerde room toe bij je ijsbeslag.
Heb je (nog) geen ijsmachine? Geen probleem!
  1. Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats het in de diepvriezer.
  2. Meng nogmaals na 30 minuten (nadat het mengsel halfvast is geworden) om ijskristallen te voorkomen.
  3. Plaats opnieuw in het vriesvak tot de gewenste stevigheid is bereikt.

Benodigdheden en extra's

Ontdek alle smaakpasta's van Cook & Bake!

Een creatieve smaaktoets

Met de smaakpasta's van Cook & Bake kan het!
Fruitsmaken, vanille, karamel, ... we hebben verschillende smaakjes om bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren.
Voeg een smaakpasta naar wens toe aan jouw basis ijs en geniet van de smaaksensatie.

Als kers op de taart: de topping op je ijs

Decoreer jouw ijsjes met de leukste decoratie toppings

Ideaal om er helemaal een ijsfeest van te maken!

Geef extra smaak met Colac toppings

De beste dessertsaus op de markt. Verkrijgbaar in 0,5 en 1 kg verpakking. 

Receptjes

Ijscoupe met pralinepasta
Coupe aardbei
Ijssandwiches