Kerstboom cupcakes
Ingrediënten
Cupcakes:- 400g mix voor cupcakes Cook & Bake
- 150g boter
- 3 eieren
- 80ml water
- 225g mix voor crème au beurre Cook & Bake
- 100ml water
- 375g boter
Materiaal
Werkwijze
Cupcakes:- Meng de vetstof met het water.
- Meng de mix onder de boter. Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze tot een glad beslag.
- Verdeel het beslag vervolgens in cupcakes papiertjes.
- Plaats de cakejes bij voorkeur in een cupcake of muffin bakplaat of kleinee ronde vormpjes.
- Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C-170°C.
- Goed laten afkoelen alvorens te versieren.
- Meng de crème au beurre met het water handmatig of met de mixer.
- Roer de boter glad, voeg alles samen en klop 5 minuten lang. Bij voorkeur droog een koel bewaren.
- Voor gebruik even laten opstijven in de frigo.
Smakelijk!
Kerstboom cupcakes
Ingrediënten
Cupcakes:- 400g mix voor cupcakes Cook & Bake
- 150g boter
- 3 eieren
- 80ml water
- 225g mix voor crème au beurre Cook & Bake
- 100ml water
- 375g boter
Materiaal
Werkwijze
Cupcakes:- Meng de vetstof met het water.
- Meng de mix onder de boter. Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze tot een glad beslag.
- Verdeel het beslag vervolgens in cupcakes papiertjes.
- Plaats de cakejes bij voorkeur in een cupcake of muffin bakplaat of kleinee ronde vormpjes.
- Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C-170°C.
- Goed laten afkoelen alvorens te versieren.
- Meng de crème au beurre met het water handmatig of met de mixer.
- Roer de boter glad, voeg alles samen en klop 5 minuten lang. Bij voorkeur droog een koel bewaren.
- Voor gebruik even laten opstijven in de frigo.
Smakelijk!