Money taart
Ingrediënten
Biscuit:- 200g mix voor biscuit Cook & Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- 4g vanillinesuiker Cook & Bake
- 225g mix voor creme au beurre Cook & Bake
- 100ml water
- 375g boter
Materiaal
Bereiding
Biscuit:- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. Klop 10 minuten op de hoogste versnelling.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
- Laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de bakvorm te halen.
- Meng de crème au beurre met het water handmatig of met een mixer.
- Roer de boter glad en voeg alles samen. Klop voor 5 minuten. Bewaar bij voorkeur koel en droog.
- Laat de crème au beurre even in de frigo opstijven alvorens gebruik.
Afwerking
- Doe de biljetten in dunne plastic zakjes of seal ze met een sealapparaat.
- Plak de biljetten gecoverd door plastic aan elkaar met plakband en maak in het laatste een klein gaatje.
- Ga met een lint door het gaatje en maak aan het uiteinde een strakke knoop.
- Knip een keukenrol door het midden en verpak het in aluminiumfolie/plasticfolie zodat het karton de taart niet raakt.
- Maak vervolgens bovenop in het midden van de taart een gleufje ter grootte van het breedste biljet.
- Rol de biljetten op, begin aan het eerste biljet zonder lint.
- Stop het opgerolde geld in de keukenrol een laat het laatste biljet met het lintje aan een beetje uit de taart steken.
Decoreren
Decoreer de taart zoals jij wilt! Je kan gebruik maken van rolfondant, suikerdecoratie, eetbare print, chocolade, ... Bekijk ons uitgebreid assortiment op deze webshop.Product set carousel
Money taart
Ingrediënten
Biscuit:- 200g mix voor biscuit Cook & Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- 4g vanillinesuiker Cook & Bake
- 225g mix voor creme au beurre Cook & Bake
- 100ml water
- 375g boter
Materiaal
Bereiding
Biscuit:- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. Klop 10 minuten op de hoogste versnelling.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
- Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
- Laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de bakvorm te halen.
- Meng de crème au beurre met het water handmatig of met een mixer.
- Roer de boter glad en voeg alles samen. Klop voor 5 minuten. Bewaar bij voorkeur koel en droog.
- Laat de crème au beurre even in de frigo opstijven alvorens gebruik.
Afwerking
- Doe de biljetten in dunne plastic zakjes of seal ze met een sealapparaat.
- Plak de biljetten gecoverd door plastic aan elkaar met plakband en maak in het laatste een klein gaatje.
- Ga met een lint door het gaatje en maak aan het uiteinde een strakke knoop.
- Knip een keukenrol door het midden en verpak het in aluminiumfolie/plasticfolie zodat het karton de taart niet raakt.
- Maak vervolgens bovenop in het midden van de taart een gleufje ter grootte van het breedste biljet.
- Rol de biljetten op, begin aan het eerste biljet zonder lint.
- Stop het opgerolde geld in de keukenrol een laat het laatste biljet met het lintje aan een beetje uit de taart steken.
Decoreren
Decoreer de taart zoals jij wilt! Je kan gebruik maken van rolfondant, suikerdecoratie, eetbare print, chocolade, ... Bekijk ons uitgebreid assortiment op deze webshop.Product set carousel