Red velvet donuts
Ingrediënten
- 400g mix voor red velvet cake Cook & Bake
- 200g boter
- 200g eieren
- smeltchocolade Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- Meng alle ingrediënten samen tot het een geheel wordt.
- Giet het beslag in de donutbakvorm.
- Bak de cake in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
- Dep je red velvet donuts in gesmolten chocolade van zodra ze afgekoeld zijn.
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!
Product set carousel
Red velvet donuts
Ingrediënten
- 400g mix voor red velvet cake Cook & Bake
- 200g boter
- 200g eieren
- smeltchocolade Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- Meng alle ingrediënten samen tot het een geheel wordt.
- Giet het beslag in de donutbakvorm.
- Bak de cake in de oven op 150°C gedurende 40 minuten.
- Dep je red velvet donuts in gesmolten chocolade van zodra ze afgekoeld zijn.
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!
Product set carousel