Top of the page

Tulbandcake met witte chocolade en amaretto

*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!

Ingrediënten

Materiaal


Werkwijze

  1. De oven voorverwarmen op 160° boven en onderwarmte.
  2. Bestrijk de bakvorm met boter en bestuif met bloem óf gebruik de easy bake bakspray.
  3. Eieren mixen, de melk en amaretto ondermengen.
  4. De afgekoelde chocolade en boter bijvoegen en mengen met het eiermengsel
  5. Daarna de cakemix onder het mengsel spatelen of kort mixen (±1 minuutje)
  6. Vul de bakvorm tot ongeveer de helft en strooi de verkruimelde amaretti over het beslag, vul verder aan met het resterende beslag.
  7.  De cake gaar bakken op 160° gedurende 75 minuten.

Tulbandcake met witte chocolade en amaretto

*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!

Ingrediënten

Materiaal


Werkwijze

  1. De oven voorverwarmen op 160° boven en onderwarmte.
  2. Bestrijk de bakvorm met boter en bestuif met bloem óf gebruik de easy bake bakspray.
  3. Eieren mixen, de melk en amaretto ondermengen.
  4. De afgekoelde chocolade en boter bijvoegen en mengen met het eiermengsel
  5. Daarna de cakemix onder het mengsel spatelen of kort mixen (±1 minuutje)
  6. Vul de bakvorm tot ongeveer de helft en strooi de verkruimelde amaretti over het beslag, vul verder aan met het resterende beslag.
  7.  De cake gaar bakken op 160° gedurende 75 minuten.