Yoghurtcake met appel
Ingrediënten
- 200g Zusto
- 300g Skyr yoghurt
- 250g bloem
- 3 appels
- 2 eieren
- 75ml zonnebloemolie
- 1tl vanille extract
- 2tl bakpoeder
- snuifje zout
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven op 170°C.
- Schil ondertussen de appels. Snij 2 appels in blokjes en 1 appel in schijfjes (deze komen bovenop de taart ter decoratie).
- Meng de Skyr yoghurt, eieren, Zusto, olie en vanille extract samen. Zeef de bloem en voeg toe aan het beslag samen met het bakpoeder en zout.
- Meng alles tot een glad beslag.
- Voeg de blokjes appel toe tot het beslag.
- Giet het beslag in de bakvorm en leg de schijfjes appel bovenop het beslag.
- Zet de taart in de oven voor +/- 50 minuten.
- Laat de taart afkoelen alvorens je hem uit de bakvorm haalt.
Product set carousel
Yoghurtcake met appel
Ingrediënten
- 200g Zusto
- 300g Skyr yoghurt
- 250g bloem
- 3 appels
- 2 eieren
- 75ml zonnebloemolie
- 1tl vanille extract
- 2tl bakpoeder
- snuifje zout
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven op 170°C.
- Schil ondertussen de appels. Snij 2 appels in blokjes en 1 appel in schijfjes (deze komen bovenop de taart ter decoratie).
- Meng de Skyr yoghurt, eieren, Zusto, olie en vanille extract samen. Zeef de bloem en voeg toe aan het beslag samen met het bakpoeder en zout.
- Meng alles tot een glad beslag.
- Voeg de blokjes appel toe tot het beslag.
- Giet het beslag in de bakvorm en leg de schijfjes appel bovenop het beslag.
- Zet de taart in de oven voor +/- 50 minuten.
- Laat de taart afkoelen alvorens je hem uit de bakvorm haalt.
Product set carousel