Top of the page

Yoghurtcake met appel

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Verwarm de oven op 170°C.
  2. Schil ondertussen de appels. Snij 2 appels in blokjes en 1 appel in schijfjes (deze komen bovenop de taart ter decoratie).
  3. Meng de Skyr yoghurt, eieren, Zusto, olie en vanille extract samen. Zeef de bloem en voeg toe aan het beslag samen met het bakpoeder en zout.
  4. Meng alles tot een glad beslag.
  5. Voeg de blokjes appel toe tot het beslag.
  6. Giet het beslag in de bakvorm en leg de schijfjes appel bovenop het beslag.
  7. Zet de taart in de oven voor +/- 50 minuten.
  8. Laat de taart afkoelen alvorens je hem uit de bakvorm haalt.

Yoghurtcake met appel

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Verwarm de oven op 170°C.
  2. Schil ondertussen de appels. Snij 2 appels in blokjes en 1 appel in schijfjes (deze komen bovenop de taart ter decoratie).
  3. Meng de Skyr yoghurt, eieren, Zusto, olie en vanille extract samen. Zeef de bloem en voeg toe aan het beslag samen met het bakpoeder en zout.
  4. Meng alles tot een glad beslag.
  5. Voeg de blokjes appel toe tot het beslag.
  6. Giet het beslag in de bakvorm en leg de schijfjes appel bovenop het beslag.
  7. Zet de taart in de oven voor +/- 50 minuten.
  8. Laat de taart afkoelen alvorens je hem uit de bakvorm haalt.