Paginabegin

Amandelwafels

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

Bereidingstijd: 5 minuten
  • Alle ingrediënten samenvoegen en goed mengen.
  • 1 soeplepel vetstof: 
    • Giet een beetje vetstof in een kommetje. Smeer voor iedere wafel het ijzer in met een smeerborsteltje.
  • Bakken gedurende ±30 seconden.
Om ze nog een beetje extra te versieren dip ze in chocolade en dompel ze erna in amandelschilfers voor de finishing touch.

Bewaartip: Wafels bewaar je best in een blikken doos met goed afsluitend deksel. Laat ze wel eerst afkoelen voor het beste resultaat.

Amandelwafels

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

Bereidingstijd: 5 minuten
  • Alle ingrediënten samenvoegen en goed mengen.
  • 1 soeplepel vetstof: 
    • Giet een beetje vetstof in een kommetje. Smeer voor iedere wafel het ijzer in met een smeerborsteltje.
  • Bakken gedurende ±30 seconden.
Om ze nog een beetje extra te versieren dip ze in chocolade en dompel ze erna in amandelschilfers voor de finishing touch.

Bewaartip: Wafels bewaar je best in een blikken doos met goed afsluitend deksel. Laat ze wel eerst afkoelen voor het beste resultaat.