Appel-karamel cake
Ingrediënten
- 400g mix voor karamelcake Cook & Bake
- 4 eieren
- 200g boter (margarine/ zonnebloemolie)
- geschaafde amandelen Cook & Bake
- kaneelpoeder Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
Karamelcake- Mix alle ingrediënten goed.
- Bespuit de bakvorm met de easy bake spray of vet deze in met boter.
- Giet het deeg in de gewenste vorm.
- Was en schil de appelen. Vervolgens snij deze in kwartjes en snij ze in schijfjes.
- Verzamel ze in een mengkom en bepoeder ze met kaneelpoeder.
- Steek voorzichtig de appeltjes bovenop het deeg.
- Strooi bij voorkeur nog wat geschaafde amandel bovenop.
*Tip: prik in de cake met een wafelvork. Blijft er nog deeg plakken plakken? Zet de cake nog even terug en houd deze goed in de gaten.
Product set carousel
Appel-karamel cake
Ingrediënten
- 400g mix voor karamelcake Cook & Bake
- 4 eieren
- 200g boter (margarine/ zonnebloemolie)
- geschaafde amandelen Cook & Bake
- kaneelpoeder Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
Karamelcake- Mix alle ingrediënten goed.
- Bespuit de bakvorm met de easy bake spray of vet deze in met boter.
- Giet het deeg in de gewenste vorm.
- Was en schil de appelen. Vervolgens snij deze in kwartjes en snij ze in schijfjes.
- Verzamel ze in een mengkom en bepoeder ze met kaneelpoeder.
- Steek voorzichtig de appeltjes bovenop het deeg.
- Strooi bij voorkeur nog wat geschaafde amandel bovenop.
*Tip: prik in de cake met een wafelvork. Blijft er nog deeg plakken plakken? Zet de cake nog even terug en houd deze goed in de gaten.
Product set carousel