Breugelcake
Ingrediënten
- 250g boter
- 250g suiker
- 10g vanilline suiker Cook & Bake
- 4 eieren
- snufje zout
- 250g zelfrijzende bloem
- 50g amandelmeel
- 200g yoghurt (natuur)
- 4 schijven ananas + 2 à 3el sap
- 2 appels
- 50g rozijnen Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven op 160°, stand hete lucht.
- Smeer met een borsteltje de vormen goed in en bestuif met bloem.
- Mix de boter en de suikers tot een zacht geheel.
- Voeg de eieren één voor één toe en mix alles nog een minuutje luchtig.
- Zeef de zelfrijzende bloem en spatel onder het ei/suiker mengsel alsook een snufje zout.
- Spatel nu ook het amandelpoeder onder het beslag en daarna de yoghurt.
- Schil en snij de appels in kleine stukjes alsook de ananas en voeg samen met de rozijnen onder het beslag.
- Voeg nog 2 eetlepels sap van de ananas toe en spatel alles nog eens door mekaar.
- Vul de bakvormen en bak 40’ op 160°
- Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- Laat de cake 10 minuten afkoelen in de bakvorm alvorens te ontvormen.
Product set carousel
Breugelcake
Ingrediënten
- 250g boter
- 250g suiker
- 10g vanilline suiker Cook & Bake
- 4 eieren
- snufje zout
- 250g zelfrijzende bloem
- 50g amandelmeel
- 200g yoghurt (natuur)
- 4 schijven ananas + 2 à 3el sap
- 2 appels
- 50g rozijnen Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven op 160°, stand hete lucht.
- Smeer met een borsteltje de vormen goed in en bestuif met bloem.
- Mix de boter en de suikers tot een zacht geheel.
- Voeg de eieren één voor één toe en mix alles nog een minuutje luchtig.
- Zeef de zelfrijzende bloem en spatel onder het ei/suiker mengsel alsook een snufje zout.
- Spatel nu ook het amandelpoeder onder het beslag en daarna de yoghurt.
- Schil en snij de appels in kleine stukjes alsook de ananas en voeg samen met de rozijnen onder het beslag.
- Voeg nog 2 eetlepels sap van de ananas toe en spatel alles nog eens door mekaar.
- Vul de bakvormen en bak 40’ op 160°
- Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- Laat de cake 10 minuten afkoelen in de bakvorm alvorens te ontvormen.
Product set carousel