GLUTENVRIJE MIX DONKER MEERGRANEN POENSGEN 500G
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Glutenvrije meergranen broodmix
Geschikt voor mensen met glutenintolerantie
Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g:
500g meelmix
een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist
450-500ml water (kamertemperatuur)
Bereiding broodbakmachine:
Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml (kamertemperatuur) water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten.
De machine op het juiste bakprogramma instellen, inschakelen en vervolgens de mix langzaam toevoegen.
Bakprogramma: standaardprogramma van min. 3 uur.
Bereiding oven:
Los 2 zakjes droge gist (of 50gr verse gist) op in 450ml water en giet deze vervolgens in de broodbakmachine
Voeg stelselmatig de meelmix toe
Kneed met een mixer 2,3 minuten of ± 10min met de hand
Giet het deeg in een ingevette bakvorm
Laat het deeg +/- 90 minuten rijzen onder een lichtvochtige handdoek
Bestrijk het deeg na het rijzen met water of koffiemelk
Bak het brood 40 min in een voorverwarmde oven op 180°C
Ingrediënten
Lijnzaad (5%), boekweit (5%), sojakoren (4.5%), glutenvrije tarwezetmeel verdikkingsmiddel: taptemelkpoeder, lupinebloem, dextrose, caramel poeder, zout, guarbloem.
In dit bedrijf worden er ook: eieren verwerkt.
Voedingswaardevermelding 100g
Energie: 329 kcal / 1377 kJ
Vet: 3,3g (waarvan verzadigd: 0,2g)
Koolhydraten: 68,8g (waarvan suikers: 2,9g)
Eiwit: 5g
Zout: 1,5g
Reviews door andere gebruikers
Fijn alternatief
Tevreden van dit product! Volg wel nauwkeurig het bakproces anders krijg je zoals bij mijn eerste keer een klompje brood
GLUTENVRIJE MIX DONKER MEERGRANEN POENSGEN 500G
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1/ 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Glutenvrije meergranen broodmix
Geschikt voor mensen met glutenintolerantie
Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g:
500g meelmix
een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist
450-500ml water (kamertemperatuur)
Bereiding broodbakmachine:
Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml (kamertemperatuur) water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten.
De machine op het juiste bakprogramma instellen, inschakelen en vervolgens de mix langzaam toevoegen.
Bakprogramma: standaardprogramma van min. 3 uur.
Bereiding oven:
Los 2 zakjes droge gist (of 50gr verse gist) op in 450ml water en giet deze vervolgens in de broodbakmachine
Voeg stelselmatig de meelmix toe
Kneed met een mixer 2,3 minuten of ± 10min met de hand
Giet het deeg in een ingevette bakvorm
Laat het deeg +/- 90 minuten rijzen onder een lichtvochtige handdoek
Bestrijk het deeg na het rijzen met water of koffiemelk
Bak het brood 40 min in een voorverwarmde oven op 180°C
Ingrediënten
Lijnzaad (5%), boekweit (5%), sojakoren (4.5%), glutenvrije tarwezetmeel verdikkingsmiddel: taptemelkpoeder, lupinebloem, dextrose, caramel poeder, zout, guarbloem.
In dit bedrijf worden er ook: eieren verwerkt.
Voedingswaardevermelding 100g
Energie: 329 kcal / 1377 kJ
Vet: 3,3g (waarvan verzadigd: 0,2g)
Koolhydraten: 68,8g (waarvan suikers: 2,9g)
Eiwit: 5g
Zout: 1,5g
Reviews door andere gebruikers
Fijn alternatief
Tevreden van dit product! Volg wel nauwkeurig het bakproces anders krijg je zoals bij mijn eerste keer een klompje brood