Brusselse wafels
Ingrediënten
Voor 12 Brusselse wafels- 400g mix voor Brusselse wafels Cook & Bake
- 600ml koud water
Materiaal
Werkwijze
- Voeg de mix en het water samen in een mengkom en klop 5 minuten stevig op tot een glad beslag.
- Verdeel een portie van 80g deeg over een voorverwarmde wafelijzer.
- Bak de wafel ongeveer voor 5 minuten op de hoogste stand.
- Versier je wafel met wat bloemsuiker, slagroom, topping, etc.
Product set carousel
Brusselse wafels
Ingrediënten
Voor 12 Brusselse wafels- 400g mix voor Brusselse wafels Cook & Bake
- 600ml koud water
Materiaal
Werkwijze
- Voeg de mix en het water samen in een mengkom en klop 5 minuten stevig op tot een glad beslag.
- Verdeel een portie van 80g deeg over een voorverwarmde wafelijzer.
- Bak de wafel ongeveer voor 5 minuten op de hoogste stand.
- Versier je wafel met wat bloemsuiker, slagroom, topping, etc.
Product set carousel