Chocolade sinaas cake
Ingrediënten
- 3 eieren
- 150g boter (kamertemperatuur)
- zeste van ½ mineloa
- zeste van ½ sinaasappel
- 40ml sap sinaas/mineloa
- 40g pure chocolade (fijngehakt) Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 160°C (boven en onderwarmte).
- Bespuit de bakvorm met de easy bake spray en bestuif met bloem.
- Mix de boter, zeste en cakemix tot een geheel.
- Doe één voor één de eieren onder het deeg en mix goed na ieder ei.
- Schep de helft van het deeg in een andere mengkom.
- Meng het sap van de sinaasappel/mineola samen met de suiker en cacaopoeder.
- Spatel dit met de fijngehakte chocolade onder één helft van het deeg.
- Neem 2 eetlepels of ijsscheppen van dezelfde grootte en schep het deeg om en om in de vorm. Hier verkrijg je dat befaamde marmer effect.
- Bak gaar in 45 à 50 minuten.
Product set carousel
Chocolade sinaas cake
Ingrediënten
- 3 eieren
- 150g boter (kamertemperatuur)
- zeste van ½ mineloa
- zeste van ½ sinaasappel
- 40ml sap sinaas/mineloa
- 40g pure chocolade (fijngehakt) Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 160°C (boven en onderwarmte).
- Bespuit de bakvorm met de easy bake spray en bestuif met bloem.
- Mix de boter, zeste en cakemix tot een geheel.
- Doe één voor één de eieren onder het deeg en mix goed na ieder ei.
- Schep de helft van het deeg in een andere mengkom.
- Meng het sap van de sinaasappel/mineola samen met de suiker en cacaopoeder.
- Spatel dit met de fijngehakte chocolade onder één helft van het deeg.
- Neem 2 eetlepels of ijsscheppen van dezelfde grootte en schep het deeg om en om in de vorm. Hier verkrijg je dat befaamde marmer effect.
- Bak gaar in 45 à 50 minuten.
Product set carousel