Chocomousse-appelsien
Ingrediënten
Voor 4 glaasjes- 75g mix voor chocomousse Cook & Bake
- 100ml melk
- 1 appelsien
- 1el poedersuiker
Materiaal
- mixer
- mengkom
- maatbeker
- weegschaal
- spuitzak & douille
- zestemesje
Werkwijze
- Mix de gekozen hoeveelheid chocomoussemix met de melk gedurende 6 minuten op de hoogste stand.
- Doe het beslag in een spuitzak en spuit de chocomousse in glaasjes.
- Laat dit enkele uren opstijven in de koelkast.
Afwerking
- Neem van een bio appelsien reepjes zeste met een zestemesje en leg deze enkele minuten in kokend water Snij met een scherp mesje enkele partjes appelsien
- Pers de appelsien en verwarm dit met een lepel poedersuiker. Laat dit goed inkoken tot je een stroop krijgt.
- Neem het pannetje van het vuur en leg de zeste en de appelsienpartjes in de stroop. Versier de chocomousse met de appelsienpartjes en de zeste en eventueel amandelschilfers.
Product set carousel
Chocomousse-appelsien
Ingrediënten
Voor 4 glaasjes- 75g mix voor chocomousse Cook & Bake
- 100ml melk
- 1 appelsien
- 1el poedersuiker
Materiaal
- mixer
- mengkom
- maatbeker
- weegschaal
- spuitzak & douille
- zestemesje
Werkwijze
- Mix de gekozen hoeveelheid chocomoussemix met de melk gedurende 6 minuten op de hoogste stand.
- Doe het beslag in een spuitzak en spuit de chocomousse in glaasjes.
- Laat dit enkele uren opstijven in de koelkast.
Afwerking
- Neem van een bio appelsien reepjes zeste met een zestemesje en leg deze enkele minuten in kokend water Snij met een scherp mesje enkele partjes appelsien
- Pers de appelsien en verwarm dit met een lepel poedersuiker. Laat dit goed inkoken tot je een stroop krijgt.
- Neem het pannetje van het vuur en leg de zeste en de appelsienpartjes in de stroop. Versier de chocomousse met de appelsienpartjes en de zeste en eventueel amandelschilfers.
Product set carousel