Citroencake
Ingrediënten
- 400g mix voor citroencake Cook & Bake
- 200g ongezouten boter of margarine
- 4 eieren
Materiaal
*Bak tip: voeg als extraatje, na het uithalen van de cake uit de oven, een mengsel van suikersiroop en likeur van citroen toe naar eigen smaak.Werkwijze
- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
- Klop daarna het beslag 2-3 minuten op een gemiddelde snelheid.
- Giet het beslag in een ingevette bakvorm naar keuze.
- Bak de cake in het midden van de voorverwarmde oven op 170°C gedurende 40-45 minuten.
- De cake is voldoende gebakken wanneer je met een prikker in de cake prikt en er geen beslag meer aan je prikker blijft kleven.
- Haal de cake uit de bakvorm en laat afkoelen op een rooster.
Product set carousel
Citroencake
Ingrediënten
- 400g mix voor citroencake Cook & Bake
- 200g ongezouten boter of margarine
- 4 eieren
Materiaal
*Bak tip: voeg als extraatje, na het uithalen van de cake uit de oven, een mengsel van suikersiroop en likeur van citroen toe naar eigen smaak.Werkwijze
- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
- Klop daarna het beslag 2-3 minuten op een gemiddelde snelheid.
- Giet het beslag in een ingevette bakvorm naar keuze.
- Bak de cake in het midden van de voorverwarmde oven op 170°C gedurende 40-45 minuten.
- De cake is voldoende gebakken wanneer je met een prikker in de cake prikt en er geen beslag meer aan je prikker blijft kleven.
- Haal de cake uit de bakvorm en laat afkoelen op een rooster.
Product set carousel