Citroentaart met blauwbessen
Ingrediënten
- 200g mix voor citroencake van Cook & Bake
- 2 eieren
- 100g zachte boter
- 100g mix voor banketbakkersroom van Cook & Bake
- 250ml koude melk
- blauwe bessen of ander vers fruit
Materiaal
Werkwijze
- Meng de mix voor citroencake met de eieren en boter tot een glad deeg. Mix nog enkele minuten tot het deeg luchtig is.
- Smeer een vlaaivorm in met boter en bestuif met bloem
- Breng het deeg in de vorm en bak dit ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
- Laat de taartvorm afkoelen alvorens te beleggen met banketbakkersroom en fruit.
Product set carousel
Citroentaart met blauwbessen
Ingrediënten
- 200g mix voor citroencake van Cook & Bake
- 2 eieren
- 100g zachte boter
- 100g mix voor banketbakkersroom van Cook & Bake
- 250ml koude melk
- blauwe bessen of ander vers fruit
Materiaal
Werkwijze
- Meng de mix voor citroencake met de eieren en boter tot een glad deeg. Mix nog enkele minuten tot het deeg luchtig is.
- Smeer een vlaaivorm in met boter en bestuif met bloem
- Breng het deeg in de vorm en bak dit ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
- Laat de taartvorm afkoelen alvorens te beleggen met banketbakkersroom en fruit.
Product set carousel