Coupe aardbei
Ingrediënten
- 200g mix voor ijs Cook & Bake
- 550ml volle melk
- smaakpasta aardbei Cook & Bake
Materiaal
- diepvries vast mengkom
- maatbeker
- weegschaal
- ijsschep
- eventueel: ijsmachine
Werkwijze
- Meng de mix voor ijs, volle melk en smaakpasta met de garde.
- Laat minimaal 15 minuten rusten in de koelkast alvorens in de ijsmachine te gieten.
- Giet het mengsel in een diepvries vaste schotel en plaats het in de diepvriezer.
- Meng nogmaals na 30 minuten (nadat het mengsel halfvast is geworden) om ijskristallen te voorkomen.
- Plaats opnieuw in het vriesvak tot de gewenste stevigheid is bereikt.
Product set carousel
Coupe aardbei
Ingrediënten
- 200g mix voor ijs Cook & Bake
- 550ml volle melk
- smaakpasta aardbei Cook & Bake
Materiaal
- diepvries vast mengkom
- maatbeker
- weegschaal
- ijsschep
- eventueel: ijsmachine
Werkwijze
- Meng de mix voor ijs, volle melk en smaakpasta met de garde.
- Laat minimaal 15 minuten rusten in de koelkast alvorens in de ijsmachine te gieten.
- Giet het mengsel in een diepvries vaste schotel en plaats het in de diepvriezer.
- Meng nogmaals na 30 minuten (nadat het mengsel halfvast is geworden) om ijskristallen te voorkomen.
- Plaats opnieuw in het vriesvak tot de gewenste stevigheid is bereikt.
Product set carousel