Zelfgemaakte ijs coupe met praliné pasta
Ingrediënten
- 250g mix voor ijs Cook & Bake
- 750ml melk (naar keuze)
- praliné pasta Cook & Bake
Afwerking
Materiaal
Werkwijze
- Meet 250g ijsmix af en voeg dan 750ml melk naar keuze toe. Even roeren met de mixer , handklopper,... totdat het poeder is opgelost.
- Meng 2 à 3 eetlepels praliné pasta toe aan de mix (naar smaak)
- Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats in de diepvriezer.
- Roer om het half uur door de mix om ijskristallen te vermijden
- Beoordeel de vastheid van het ijs na enkele uren.
- Decoreer en serveer naar keuze.
Product set carousel
Zelfgemaakte ijs coupe met praliné pasta
Ingrediënten
- 250g mix voor ijs Cook & Bake
- 750ml melk (naar keuze)
- praliné pasta Cook & Bake
Afwerking
Materiaal
Werkwijze
- Meet 250g ijsmix af en voeg dan 750ml melk naar keuze toe. Even roeren met de mixer , handklopper,... totdat het poeder is opgelost.
- Meng 2 à 3 eetlepels praliné pasta toe aan de mix (naar smaak)
- Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats in de diepvriezer.
- Roer om het half uur door de mix om ijskristallen te vermijden
- Beoordeel de vastheid van het ijs na enkele uren.
- Decoreer en serveer naar keuze.
Product set carousel