Paginabegin

Frambozencakes met Zusto

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Plaat de papieren cupcakevormpjes in de bakvorm.
  3. Meng de bloem, maïzena, vanille-extract, Zùsto, bakpoeder, zout en citroensap goed door elkaar in de keukenmachine.
  4. Voeg vervolgens blokje per blokje boter toe, tot een samenhangend deeg.
  5. Verdeel het deel in porties van ongeveer 15g.
  6. Rol elke portie tot een balletje en plaat deze in de papieren cupcakevormpjes. Druk met je duim een diepe holte in elk balletje.
  7. Roer wat frambozenjam los en doe deze in een spuitzak. Vul de holtes in de balletjes met deze frambozenjam.
  8. Verdeel wat amandelschilfers over elk balletje.
  9. Bak de koekjes ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven tot ze licht bruin gekleurd zijn.
  10. Laat de koekjes 10 minuten afkoelen in de vorm.
  11. Plaat ze daarna op een rooster om verder af te koelen.
  12. Bestuif eventueel nog met Zùsto ter afwerking.
Smakelijk! 

Frambozencakes met Zusto

Ingrediënten

Materiaal

Werkwijze

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Plaat de papieren cupcakevormpjes in de bakvorm.
  3. Meng de bloem, maïzena, vanille-extract, Zùsto, bakpoeder, zout en citroensap goed door elkaar in de keukenmachine.
  4. Voeg vervolgens blokje per blokje boter toe, tot een samenhangend deeg.
  5. Verdeel het deel in porties van ongeveer 15g.
  6. Rol elke portie tot een balletje en plaat deze in de papieren cupcakevormpjes. Druk met je duim een diepe holte in elk balletje.
  7. Roer wat frambozenjam los en doe deze in een spuitzak. Vul de holtes in de balletjes met deze frambozenjam.
  8. Verdeel wat amandelschilfers over elk balletje.
  9. Bak de koekjes ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven tot ze licht bruin gekleurd zijn.
  10. Laat de koekjes 10 minuten afkoelen in de vorm.
  11. Plaat ze daarna op een rooster om verder af te koelen.
  12. Bestuif eventueel nog met Zùsto ter afwerking.
Smakelijk!