Glutenvrije frambozentaart
Ingrediënten
Taartbodem- 100g boter
- 125g glutenvrije bloem (of gewone patisseriebloem als je niet glutenvrij bakt)
- 4g bakpoeder
- 125g suiker
- 2 eieren
Banketbakkersroom
- 200g all-in mix voor banketbakkersroom Cook&Bake
- 500ml koude melk
- opgeklopte room
Materiaal
Werkwijze
Glutenvrije taartbodem- Laat de boter smelten op een laag vuurtje.
- Voeg de (glutenvrije) bloem, bakpoeder, suiker en eieren samen en mix tot een glad beslag.
- Voeg de gesmolten boter geleidelijk toe.
- Vet de taartvorm in en vul met het beslag.
- Bak de taartbodem in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende 20 minuten.
- Laat de taartbodem afkoelen.
- Giet de melk in een mengkom en voeg er de mix voor banketbakkersroom aan toe.
- Stevig kloppen tot een gladde en gebonden massa.
- Voeg de opgeklopte room er aan toe tot een luchtige massa.
- Werk de afgekoelde taartbodem af met de luchtige massa. Deze laag banketbakkersroom maak je zo dik je zelf verkiest.
- Finishing touch: werk af met frambozen. Plaats de frambozen met de open kant naar beneden en werk af in rondjes van buiten naar binnen.
- Zeef er een dun laagje bloemsuiker over.
Product set carousel
Glutenvrije frambozentaart
Ingrediënten
Taartbodem- 100g boter
- 125g glutenvrije bloem (of gewone patisseriebloem als je niet glutenvrij bakt)
- 4g bakpoeder
- 125g suiker
- 2 eieren
Banketbakkersroom
- 200g all-in mix voor banketbakkersroom Cook&Bake
- 500ml koude melk
- opgeklopte room
Materiaal
Werkwijze
Glutenvrije taartbodem- Laat de boter smelten op een laag vuurtje.
- Voeg de (glutenvrije) bloem, bakpoeder, suiker en eieren samen en mix tot een glad beslag.
- Voeg de gesmolten boter geleidelijk toe.
- Vet de taartvorm in en vul met het beslag.
- Bak de taartbodem in een voorverwarmde oven van 175°C gedurende 20 minuten.
- Laat de taartbodem afkoelen.
- Giet de melk in een mengkom en voeg er de mix voor banketbakkersroom aan toe.
- Stevig kloppen tot een gladde en gebonden massa.
- Voeg de opgeklopte room er aan toe tot een luchtige massa.
- Werk de afgekoelde taartbodem af met de luchtige massa. Deze laag banketbakkersroom maak je zo dik je zelf verkiest.
- Finishing touch: werk af met frambozen. Plaats de frambozen met de open kant naar beneden en werk af in rondjes van buiten naar binnen.
- Zeef er een dun laagje bloemsuiker over.
Product set carousel