Frangipanetaart
Ingrediënten
Zanddeegbodem- 160g zanddeegmix Cook & Bake
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
- 400g mix voor frangipane Cook & Bake
- 150g zachte boter of margarine
- 3 eieren
- afdekgelei Cook & Bake
- gebruiksklare fondant Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
Zanddeegbodem- Meng de ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
- Rol het deeg uit tot ± 5mm.
- Leg het deeg over een ingevette vorm en druk het aan tegen de vorm.
- Snij de overhangende deegranden eraf en prik de bodem in met een vork.
- Roer de boter zacht en meng de mix voor frangipane hieronder.
- Voeg één voor één de eieren toe aan het deeg en roer het er onder.
- Vul de taartvorm met de frangipane en bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 40 minuten.
- Haal de taart uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
- Smeer de taart na afkoeling in met afdekgelei en werk nadien af met gebruiksklare fondant.
Product set carousel
Frangipanetaart
Ingrediënten
Zanddeegbodem- 160g zanddeegmix Cook & Bake
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
- 400g mix voor frangipane Cook & Bake
- 150g zachte boter of margarine
- 3 eieren
- afdekgelei Cook & Bake
- gebruiksklare fondant Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
Zanddeegbodem- Meng de ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
- Rol het deeg uit tot ± 5mm.
- Leg het deeg over een ingevette vorm en druk het aan tegen de vorm.
- Snij de overhangende deegranden eraf en prik de bodem in met een vork.
- Roer de boter zacht en meng de mix voor frangipane hieronder.
- Voeg één voor één de eieren toe aan het deeg en roer het er onder.
- Vul de taartvorm met de frangipane en bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 40 minuten.
- Haal de taart uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
- Smeer de taart na afkoeling in met afdekgelei en werk nadien af met gebruiksklare fondant.
Product set carousel