Taart in glaasje
Ingrediënten
voor 4 glaasjes
- 50g mix voor bavarois van Cook & Bake
- 50ml melk (naar keuze)
- 125ml volle room
- 125g volle platte kaas
- 200g mix voor biscuit van Cook & Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- fruit en een blaadje munt
Materiaal
- mengkom
- maatbeker
- weegschaal
- bakplaat
- spuitzak & douille
- glaasjes
Werkwijze
- Mix de ingrediënten voor de biscuit gedurende 10 minuten en bak op een bakplaat een dunne biscuitkoek. Laat deze afkoelen.
- Snij met een recht glaasje cirkels uit de biscuitkoek.
- Doe de gekozen hoeveelheid bavaroismix, melk, room en platte kaas in een mengkom en mix dit gedurende 5 minuten. Laat dit even opstijven in de koelkast.
- Doe het beslag in een spuitzak.
- Maak in een glaasje een torentje van afwisselend een biscuitschijfje en bavarois.
- Versier met vers fruit en een blaadje munt.
Product set carousel
Taart in glaasje
Ingrediënten
voor 4 glaasjes
- 50g mix voor bavarois van Cook & Bake
- 50ml melk (naar keuze)
- 125ml volle room
- 125g volle platte kaas
- 200g mix voor biscuit van Cook & Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- fruit en een blaadje munt
Materiaal
Werkwijze
- Mix de ingrediënten voor de biscuit gedurende 10 minuten en bak op een bakplaat een dunne biscuitkoek. Laat deze afkoelen.
- Snij met een recht glaasje cirkels uit de biscuitkoek.
- Doe de gekozen hoeveelheid bavaroismix, melk, room en platte kaas in een mengkom en mix dit gedurende 5 minuten. Laat dit even opstijven in de koelkast.
- Doe het beslag in een spuitzak.
- Maak in een glaasje een torentje van afwisselend een biscuitschijfje en bavarois.
- Versier met vers fruit en een blaadje munt.
Product set carousel