Paginabegin

Taart in glaasje

Ingrediënten

voor 4 glaasjes

Materiaal

Werkwijze

  1. Mix de ingrediënten voor de biscuit gedurende 10 minuten en bak op een bakplaat een dunne biscuitkoek. Laat deze afkoelen.
  2. Snij met een recht glaasje cirkels uit de biscuitkoek.
  3. Doe de gekozen hoeveelheid bavaroismix, melk, room en platte kaas in een mengkom en mix dit gedurende 5 minuten. Laat dit even opstijven in de koelkast.
  4. Doe het beslag in een spuitzak.
  5. Maak in een glaasje een torentje van afwisselend een biscuitschijfje en bavarois.
  6. Versier met vers fruit en een blaadje munt.

Taart in glaasje

Ingrediënten

voor 4 glaasjes

Materiaal

Werkwijze

  1. Mix de ingrediënten voor de biscuit gedurende 10 minuten en bak op een bakplaat een dunne biscuitkoek. Laat deze afkoelen.
  2. Snij met een recht glaasje cirkels uit de biscuitkoek.
  3. Doe de gekozen hoeveelheid bavaroismix, melk, room en platte kaas in een mengkom en mix dit gedurende 5 minuten. Laat dit even opstijven in de koelkast.
  4. Doe het beslag in een spuitzak.
  5. Maak in een glaasje een torentje van afwisselend een biscuitschijfje en bavarois.
  6. Versier met vers fruit en een blaadje munt.