Hartige cannelés
Ingrediënten
- 100g geitenkaas
- 80g chorizo
- 100g tarwebloem Cook & Bake
- 400ml melk (vol of halfvol)
- 50g boter
- 1 ei + 1 eidooier
Materiaal
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto's!
Werkwijze
- Verwarm de oven op 200°C.
- Warm de melk op in een steelpan en voeg de boter in blokjes toe.
- Klop het ei met de eidooier los en roer de bloem erdoor.
- Voeg de warme botermelk straalsgewijs toe (terwijl je voortdurend roert) tot je een glad deeg bekomt.
- Snij de chorizo in kleine stukjes, verkruimel de geitenkaas en voeg beide toe aan het deeg.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray en vul ze voor ¾ met het mengsel.
- Bak gedurende 20 minuten lang in een voorverwarmde oven.
- Verlaag de temperatuur naar 180°C en bak verder gaar gedurende 25 minuten.
- Laat de cannelés afkoelen.
Product set carousel
Hartige cannelés
Ingrediënten
- 100g geitenkaas
- 80g chorizo
- 100g tarwebloem Cook & Bake
- 400ml melk (vol of halfvol)
- 50g boter
- 1 ei + 1 eidooier
Materiaal
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto's!
Werkwijze
- Verwarm de oven op 200°C.
- Warm de melk op in een steelpan en voeg de boter in blokjes toe.
- Klop het ei met de eidooier los en roer de bloem erdoor.
- Voeg de warme botermelk straalsgewijs toe (terwijl je voortdurend roert) tot je een glad deeg bekomt.
- Snij de chorizo in kleine stukjes, verkruimel de geitenkaas en voeg beide toe aan het deeg.
- Vet de bakvorm in met de easy bake spray en vul ze voor ¾ met het mengsel.
- Bak gedurende 20 minuten lang in een voorverwarmde oven.
- Verlaag de temperatuur naar 180°C en bak verder gaar gedurende 25 minuten.
- Laat de cannelés afkoelen.
Product set carousel