Hartjeskoekjes met zanddeeg
Ingrediënten
- 160g zanddeegmix Cook & Bake
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
- rode kleurstof
- chocolade
- suikerdecoratie
Materiaal
Werkwijze
- Meng en kneed alle ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
- Splits het deeg in 2 delen en voeg aan 1 deel rode kleurstof toe.
- Laat de 2 delen, verwikkelt in huishoudfolie, 15 à 30 minuten rusten in de koelkast.
- Rol het deeg uit.
- Duw er met hartvormige uitsteekvormpjes koekjes uit.
- Bak ong. 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
- Laat ze nadat ze uit de oven komen, even afkoelen op een rooster.
- Versier de koekjes met chocolade en suikerdecoratie!
Product set carousel
Hartjeskoekjes met zanddeeg
Ingrediënten
- 160g zanddeegmix Cook & Bake
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
- rode kleurstof
- chocolade
- suikerdecoratie
Materiaal
Werkwijze
- Meng en kneed alle ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
- Splits het deeg in 2 delen en voeg aan 1 deel rode kleurstof toe.
- Laat de 2 delen, verwikkelt in huishoudfolie, 15 à 30 minuten rusten in de koelkast.
- Rol het deeg uit.
- Duw er met hartvormige uitsteekvormpjes koekjes uit.
- Bak ong. 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
- Laat ze nadat ze uit de oven komen, even afkoelen op een rooster.
- Versier de koekjes met chocolade en suikerdecoratie!
Product set carousel