Ijssandwiches
Ingrediënten
Ijs- 200g mix voor ijs Cook & Bake
- 550ml volle melk
- 200g mix voor koekjes Cook & Bake
- 65g zachte boter of margarine
- 25ml water
Materiaal
Werkwijze
Ijs- Meng 220g mix en 550ml volle melk met de garde.
- Laat minimaal 15 minuten rusten in de koelkast alvorens in de ijsmachine te gieten.
- Giet het mengsel in een diepvries vaste mengkom en plaats het in de diepvriezer.
- Meng nogmaals na 30 minuten (nadat het mengsel halfvast is geworden) om ijskristallen te voorkomen.
- Plaats opnieuw in het vriesvak tot de gewenste stevigheid is bereikt.
- Meng en kneed alle ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
- Laat het deeg, verwikkeld in huishoudfolie, 15 à 30 minuten rusten in de koelkast.
- Rol het deeg uit, ongeveer 5mm dik, en steek de koekjes uit met een steekvorm.
- Leg alle deegkoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 12 à 16 minuten of totdat de randjes lichtbruin zijn.
Product set carousel
Ijssandwiches
Ingrediënten
Ijs- 200g mix voor ijs Cook & Bake
- 550ml volle melk
- 200g mix voor koekjes Cook & Bake
- 65g zachte boter of margarine
- 25ml water
Materiaal
Werkwijze
Ijs- Meng 220g mix en 550ml volle melk met de garde.
- Laat minimaal 15 minuten rusten in de koelkast alvorens in de ijsmachine te gieten.
- Giet het mengsel in een diepvries vaste mengkom en plaats het in de diepvriezer.
- Meng nogmaals na 30 minuten (nadat het mengsel halfvast is geworden) om ijskristallen te voorkomen.
- Plaats opnieuw in het vriesvak tot de gewenste stevigheid is bereikt.
- Meng en kneed alle ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
- Laat het deeg, verwikkeld in huishoudfolie, 15 à 30 minuten rusten in de koelkast.
- Rol het deeg uit, ongeveer 5mm dik, en steek de koekjes uit met een steekvorm.
- Leg alle deegkoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 12 à 16 minuten of totdat de randjes lichtbruin zijn.
Product set carousel