Lente cupcakes
* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!
Ingrediënten
Voor +/- 15 cupcakes:- 400g mix voor cupcakes Cook & Bake
- 150g boter
- 3 eieren
- 80ml water
- 50cl slagroom
- 5g slagroom stabilisator
Materiaal
Bereiding
- Meng de vetstof met het water.
- Meng de mix onder de boter. Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze tot een glad beslag.
- Verdeel het beslag vervolgens in cupcake papiertjes.
- Plaats de cakejes bij voorkeur in een cupcake of muffin bakvorm of kleine ronde vormpjes.
- Bak ze in een voorverwarmde oven op 160-170°C gedurende 25 minuten.
- Laat ze afkoelen alvorens je ze gaat decoreren.
- Klop de slagroom op en voeg op het einde de stabilisator toe.
- Verdeel de slagroom over 4 kommetjes. Gebruik de kleurstof als volgt: 1x 2 groene druppeltjes, 1x 2 gele druppeltjes, 1x 2 rode druppeltjes en 1x 1 rode + gele druppeltjes.
- Versier nu je lente cupcakes!
Product set carousel
Lente cupcakes
* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Nathalie voor het recept en de foto!
Ingrediënten
Voor +/- 15 cupcakes:- 400g mix voor cupcakes Cook & Bake
- 150g boter
- 3 eieren
- 80ml water
- 50cl slagroom
- 5g slagroom stabilisator
Materiaal
Bereiding
- Meng de vetstof met het water.
- Meng de mix onder de boter. Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze tot een glad beslag.
- Verdeel het beslag vervolgens in cupcake papiertjes.
- Plaats de cakejes bij voorkeur in een cupcake of muffin bakvorm of kleine ronde vormpjes.
- Bak ze in een voorverwarmde oven op 160-170°C gedurende 25 minuten.
- Laat ze afkoelen alvorens je ze gaat decoreren.
- Klop de slagroom op en voeg op het einde de stabilisator toe.
- Verdeel de slagroom over 4 kommetjes. Gebruik de kleurstof als volgt: 1x 2 groene druppeltjes, 1x 2 gele druppeltjes, 1x 2 rode druppeltjes en 1x 1 rode + gele druppeltjes.
- Versier nu je lente cupcakes!
Product set carousel