Nutella cake
Ingrediënten
- 400g mix voor cake Cook & Bake
- 200g zachte boter
- 4 eieren
- 8g vanillinesuiker Cook & Bake
- 150g melkchocolade Cook & Bake
- Nutella
- 25ml room
Materiaal
Voorbereiding
- Laat de melkchocolade en nutella samen smelten. Zorg ervoor dat je van beide evenveel gebruikt.
- Laat deze mengeling afkoelen voor je het gaat gebruiken.
- Smelt de boter, melkchocolade en nutella samen in een andere kom.
Werkwijze
- Laat de boter smelten en voeg daarna de mix voor cake, eieren en vanillesuiker toe.
- Meng tot een glad beslag.
- Giet de helft van het beslag in de cakevorm.
- Giet daarna de mengeling van melkchocolade en nutella in de cakevorm.
- Giet hierna de rest van het cake beslag in de cakevorm.
- Bak de cake af op 180°C gedurende 50 minuten.
- Zodra de cake gebakken en afgekoeld is, kan je de andere mengeling van boter, melkchocolade en nutella over de cake gieten.
Product set carousel
Nutella cake
Ingrediënten
- 400g mix voor cake Cook & Bake
- 200g zachte boter
- 4 eieren
- 8g vanillinesuiker Cook & Bake
- 150g melkchocolade Cook & Bake
- Nutella
- 25ml room
Materiaal
Voorbereiding
- Laat de melkchocolade en nutella samen smelten. Zorg ervoor dat je van beide evenveel gebruikt.
- Laat deze mengeling afkoelen voor je het gaat gebruiken.
- Smelt de boter, melkchocolade en nutella samen in een andere kom.
Werkwijze
- Laat de boter smelten en voeg daarna de mix voor cake, eieren en vanillesuiker toe.
- Meng tot een glad beslag.
- Giet de helft van het beslag in de cakevorm.
- Giet daarna de mengeling van melkchocolade en nutella in de cakevorm.
- Giet hierna de rest van het cake beslag in de cakevorm.
- Bak de cake af op 180°C gedurende 50 minuten.
- Zodra de cake gebakken en afgekoeld is, kan je de andere mengeling van boter, melkchocolade en nutella over de cake gieten.
Product set carousel