Paaskoekjes
Ingrediënten
Je kan deze koekjes met zowel speculaas als zanddeeg maken.Speculaas
- 400g mix voor speculaas Cook & Bake
- 1 ei
- 100g boter
- 160g mix voor zanddeeg Cook & Bake
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
Werkwijze
KoekjesMaak de speculaaskoekjes of zanddeegkoekjes zoals vermeld op de verpakking. Gebruik onze uitsteekvorm om de vorm van een eitje te bekomen.
Versiering rolfondant
- Laat de koekjes voldoende afkoelen voor je begint te decoreren.
- Gebruik bloemsuiker om je werkoppervlak in te smeren en rol daarop de rolfondant dun uit.
- Steek paaseivormpjes uit de rolfondant.
- Snij een zigzag strook uit elke vormpje.
- Bekleed de koekjes met afdekgelei of honing.
- Bevestig de rolfondant op de koekjes.
- Bestrooi de 'open strook' met spikkels.
Product set carousel
Paaskoekjes
Ingrediënten
Je kan deze koekjes met zowel speculaas als zanddeeg maken.Speculaas
- 400g mix voor speculaas Cook & Bake
- 1 ei
- 100g boter
- 160g mix voor zanddeeg Cook & Bake
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
Werkwijze
KoekjesMaak de speculaaskoekjes of zanddeegkoekjes zoals vermeld op de verpakking. Gebruik onze uitsteekvorm om de vorm van een eitje te bekomen.
Versiering rolfondant
- Laat de koekjes voldoende afkoelen voor je begint te decoreren.
- Gebruik bloemsuiker om je werkoppervlak in te smeren en rol daarop de rolfondant dun uit.
- Steek paaseivormpjes uit de rolfondant.
- Snij een zigzag strook uit elke vormpje.
- Bekleed de koekjes met afdekgelei of honing.
- Bevestig de rolfondant op de koekjes.
- Bestrooi de 'open strook' met spikkels.
Product set carousel