Hartjeskoekjes met chocolade
Werkwijze
- Meng en kneed de zanddeegmix, boter en water enkele minuten tot een vast beslag.
- Vorm het deeg tot een bol, wikkel het in huishoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast.
- Strooi een beetje bloem op het werkblad, veeg wat bloem op de deeg rol en rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 5mm.
- Snij hartjes uit met een koekjesvorm.
- Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Leg de choco writers in warm water (40°C) zodat deze soepel worden om makkelijk te tekenen.
- Als de koekjes afgekoeld zijn versier je deze met de choco writers.
Product set carousel
Hartjeskoekjes met chocolade
Werkwijze
- Meng en kneed de zanddeegmix, boter en water enkele minuten tot een vast beslag.
- Vorm het deeg tot een bol, wikkel het in huishoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast.
- Strooi een beetje bloem op het werkblad, veeg wat bloem op de deeg rol en rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 5mm.
- Snij hartjes uit met een koekjesvorm.
- Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Leg de choco writers in warm water (40°C) zodat deze soepel worden om makkelijk te tekenen.
- Als de koekjes afgekoeld zijn versier je deze met de choco writers.
Product set carousel