Paginabegin

Hartjeskoekjes met chocolade

Werkwijze

  1. Meng en kneed de zanddeegmix, boter en water enkele minuten tot een vast beslag.
  2. Vorm het deeg tot een bol, wikkel het in huishoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast.
  3. Strooi een beetje bloem op het werkblad, veeg wat bloem op de deeg rol en rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 5mm.
  4. Snij hartjes uit met een koekjesvorm.
  5. Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  6. Leg de choco writers in warm water (40°C) zodat deze soepel worden om makkelijk te tekenen.
  7. Als de koekjes afgekoeld zijn versier je deze met de choco writers.
Tip: plaats de choco writers die je even niet gebruikt in een hoge tas met warm water. Zo blijven ze zacht als je even met een andere kleur versiert.

Hartjeskoekjes met chocolade

Werkwijze

  1. Meng en kneed de zanddeegmix, boter en water enkele minuten tot een vast beslag.
  2. Vorm het deeg tot een bol, wikkel het in huishoudfolie en leg het 30 minuten in de koelkast.
  3. Strooi een beetje bloem op het werkblad, veeg wat bloem op de deeg rol en rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 5mm.
  4. Snij hartjes uit met een koekjesvorm.
  5. Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  6. Leg de choco writers in warm water (40°C) zodat deze soepel worden om makkelijk te tekenen.
  7. Als de koekjes afgekoeld zijn versier je deze met de choco writers.
Tip: plaats de choco writers die je even niet gebruikt in een hoge tas met warm water. Zo blijven ze zacht als je even met een andere kleur versiert.