Studentenbrood met notenmengeling
Ingrediënten
- 150g roggebloem
- 350g speltbloem
- 7g gist
- water
- 10g olijfolie
- 350ml water
- 160g notenmengeling (fijn gehakt)
- 40g gekonfijt fruit
Materiaal
Werkwijze
- Meng al het bloem, gist en water tot een vast en rolbaar deeg.
- Voeg de olie toe en kneed het deeg (± 10 minuten).
- Laat het deeg rusten (± 60 minuten).
- Kneed het deeg opnieuw en voeg de noten, pitten, zaden, fruit toe naar wens.
- Leg het deeg in een ingevette vorm en laat deze opnieuw (± minuten) rusten. *Tip: je kan de vorm invetten met onze easy bake spray.
- Bak het brood in de oven op 210°C gedurende 35 minuten.
Product set carousel
Studentenbrood met notenmengeling
Ingrediënten
- 150g roggebloem
- 350g speltbloem
- 7g gist
- water
- 10g olijfolie
- 350ml water
- 160g notenmengeling (fijn gehakt)
- 40g gekonfijt fruit
Materiaal
Werkwijze
- Meng al het bloem, gist en water tot een vast en rolbaar deeg.
- Voeg de olie toe en kneed het deeg (± 10 minuten).
- Laat het deeg rusten (± 60 minuten).
- Kneed het deeg opnieuw en voeg de noten, pitten, zaden, fruit toe naar wens.
- Leg het deeg in een ingevette vorm en laat deze opnieuw (± minuten) rusten. *Tip: je kan de vorm invetten met onze easy bake spray.
- Bak het brood in de oven op 210°C gedurende 35 minuten.
Product set carousel