Studentenbrood zonne-roggebrood
Ingrediënten
- 160g meel voor roggebrood
- 240g bloem voor zonnebrood
- 200ml halfvolle melk
- 35g boter
- gist
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel suiker
- handvol rozijnen
- handvol notenmix
Materiaal
Werkwijze
- Meng al het bloem, gist en water tot een vast en rolbaar deeg.
- Voeg de olie toe en kneed het deeg (± 10 minuten).
- Laat het deeg rusten (± 60 minuten).
- Kneed het deeg opnieuw en voeg de noten, pitten, zaden, fruit toe naar wens.
- Leg het deeg in een ingevette vorm en laat deze opnieuw (± minuten) rusten. *Tip: je kan de vorm invetten met onze easy bake spray.
- Bak het brood in de oven op 210°C gedurende 35 minuten.
*Met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Isabelle voor het recept en de foto.
Product set carousel
Studentenbrood zonne-roggebrood
Ingrediënten
- 160g meel voor roggebrood
- 240g bloem voor zonnebrood
- 200ml halfvolle melk
- 35g boter
- gist
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel suiker
- handvol rozijnen
- handvol notenmix
Materiaal
Werkwijze
- Meng al het bloem, gist en water tot een vast en rolbaar deeg.
- Voeg de olie toe en kneed het deeg (± 10 minuten).
- Laat het deeg rusten (± 60 minuten).
- Kneed het deeg opnieuw en voeg de noten, pitten, zaden, fruit toe naar wens.
- Leg het deeg in een ingevette vorm en laat deze opnieuw (± minuten) rusten. *Tip: je kan de vorm invetten met onze easy bake spray.
- Bak het brood in de oven op 210°C gedurende 35 minuten.
*Met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Isabelle voor het recept en de foto.
Product set carousel