Tompouce
Ingrediënten
- all-in mix voor banketbakkersroom Cook & Bake
- bladerdeeg (diepvries)
- bloemsuiker
- 1el citroensap
- 1el water (optioneel)
Materiaal
Werkwijze
Tompouce- Verwarm de oven op 220°C.
- Maak de banketbakkersroom zoals hieronder staat beschreven en laat even opstijven in de koelkast.
- Laat het bladerdeeg 5 minuten ontdooien. Voor het bakken snij je de blaadjes bladerdeeg al op maat en bak je ze 20 minuten op 220°C. Tijdens het bakken plaats je een bakplaat net boven het bladerdeeg zodat ze niet teveel kunnen rijzen.
- Maak het glazuur met 4 lepels bloemsuiker, een el citroensap en eventueel een el water. Voeg steeds een kleine hoeveelheid sap/water toe zodat het glzauur niet te lopend wordt.
- Laat het gebakken bladerdeeg afkoelen. Beleg 1 deel rijkelijk met de banketbakkersroom van Cook & Bake en het andere deel met glazuur. Leg beide delen op elkaar en werk de zijkanten netjes af met een mes.
- Meng 400g mix voor banketbakkersroom samen met 1l koud water of 1l koude melk tot een glad en gebonden beslag.
- Laat rusten gedurende 5 à 10 minuten.
Product set carousel
Tompouce
Ingrediënten
- all-in mix voor banketbakkersroom Cook & Bake
- bladerdeeg (diepvries)
- bloemsuiker
- 1el citroensap
- 1el water (optioneel)
Materiaal
Werkwijze
Tompouce- Verwarm de oven op 220°C.
- Maak de banketbakkersroom zoals hieronder staat beschreven en laat even opstijven in de koelkast.
- Laat het bladerdeeg 5 minuten ontdooien. Voor het bakken snij je de blaadjes bladerdeeg al op maat en bak je ze 20 minuten op 220°C. Tijdens het bakken plaats je een bakplaat net boven het bladerdeeg zodat ze niet teveel kunnen rijzen.
- Maak het glazuur met 4 lepels bloemsuiker, een el citroensap en eventueel een el water. Voeg steeds een kleine hoeveelheid sap/water toe zodat het glzauur niet te lopend wordt.
- Laat het gebakken bladerdeeg afkoelen. Beleg 1 deel rijkelijk met de banketbakkersroom van Cook & Bake en het andere deel met glazuur. Leg beide delen op elkaar en werk de zijkanten netjes af met een mes.
- Meng 400g mix voor banketbakkersroom samen met 1l koud water of 1l koude melk tot een glad en gebonden beslag.
- Laat rusten gedurende 5 à 10 minuten.
Product set carousel