Tulbandcake met witte chocolade en amaretto
Ingrediënten
- 400g mix voor cake Cook & Bake
- 4 eieren
- 185g boter (gesmolten en afgekoeld)
- 60ml Amaretto
- 50ml melk
- 200g witte chocolade callets (gesmolten en afgekoeld)
Materiaal
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!Werkwijze
- De oven voorverwarmen op 160° boven en onderwarmte.
- Bestrijk de bakvorm met boter en bestuif met bloem óf gebruik de easy bake bakspray.
- Eieren mixen, de melk en amaretto ondermengen.
- De afgekoelde chocolade en boter bijvoegen en mengen met het eiermengsel
- Daarna de cakemix onder het mengsel spatelen of kort mixen (±1 minuutje)
- Vul de bakvorm tot ongeveer de helft en strooi de verkruimelde amaretti over het beslag, vul verder aan met het resterende beslag.
- De cake gaar bakken op 160° gedurende 75 minuten.
Product set carousel
Tulbandcake met witte chocolade en amaretto
Ingrediënten
- 400g mix voor cake Cook & Bake
- 4 eieren
- 185g boter (gesmolten en afgekoeld)
- 60ml Amaretto
- 50ml melk
- 200g witte chocolade callets (gesmolten en afgekoeld)
Materiaal
*met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!Werkwijze
- De oven voorverwarmen op 160° boven en onderwarmte.
- Bestrijk de bakvorm met boter en bestuif met bloem óf gebruik de easy bake bakspray.
- Eieren mixen, de melk en amaretto ondermengen.
- De afgekoelde chocolade en boter bijvoegen en mengen met het eiermengsel
- Daarna de cakemix onder het mengsel spatelen of kort mixen (±1 minuutje)
- Vul de bakvorm tot ongeveer de helft en strooi de verkruimelde amaretti over het beslag, vul verder aan met het resterende beslag.
- De cake gaar bakken op 160° gedurende 75 minuten.
Product set carousel