Valentijn koekjes
Ingrediënten
- 160g zanddeegmix Cook & Bake
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
- mini hartjes Vanparys
Materiaal
Werkwijze
- Meng en kneed alle ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
- Laat het deeg (in huishoudfolie) minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
- Rol het deeg uit.
- Duw vormpjes uit met een koekjesvorm naar keuze.
- Leg een hartje in het midden en duw zachtjes in het deeg.
- Bak in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 10 minuten (tot de randjes van de koekjes bruin worden)
- Laat hierna de koekjes afkoelen op een rooster.
Product set carousel
Valentijn koekjes
Ingrediënten
- 160g zanddeegmix Cook & Bake
- 50g zachte boter of margarine
- 20ml water
- mini hartjes Vanparys
Materiaal
Werkwijze
- Meng en kneed alle ingrediënten tot een vast en rolbaar deeg.
- Laat het deeg (in huishoudfolie) minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
- Rol het deeg uit.
- Duw vormpjes uit met een koekjesvorm naar keuze.
- Leg een hartje in het midden en duw zachtjes in het deeg.
- Bak in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende 10 minuten (tot de randjes van de koekjes bruin worden)
- Laat hierna de koekjes afkoelen op een rooster.
Product set carousel