Paginabegin

GLUTENVRIJE MIX DONKER BROOD POENSGEN 500G

Item nr. 52734
Poensgen Broodmix bruin 500g  Thuisbakken met Cook & bake  Deze meel is bijzonder geschikt voor het maken van bruin brood, koekjes, gebak, pasta, pannenkoeken,...Vervang jouw meel met dezelfde hoeveelheid van Poensgen broodmix bruin.   Benodigdheden brood 750g 500g bloem Poensgen 450-500ml water (ka
Voorgestelde retailprijs €3.69
Retailkorting 5%
Prijs €3.5
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Poensgen Broodmix bruin 500g 

Thuisbakken met Cook & bake Deze meel is bijzonder geschikt voor het maken van bruin brood, koekjes, gebak, pasta, pannenkoeken,...Vervang jouw meel met dezelfde hoeveelheid van Poensgen broodmix bruin.


 Benodigdheden brood 750g

  • 500g bloem Poensgen

  • 450-500ml water (kamertemperatuur/ koud)

  • 2 zakjes droge gist 25g of 50 verse gist

Ingrediënten

Glutenvrije tarwezetmeel, verdikkingsmiddel: guarbloem, taptemelkpoeder, dextrose, karamelpoeder.

In dit bedrijf worden ook ei en soja verwerkt


Hoe te gebruiken?

Maak je brood met de hand?

  1. Los de gist in je mengkom op met het water (op kamertemperatuur).

  2. Voeg daarna de broodmix voorzichtig en in kleine hoeveelheden toe.

  3. Roer met een houten lepel en kneed gedurende.

  4. Laat het deeg 90 minuten rusten/ rijzen in een bakvorm en dek deze af met folie of een lichtvochtige handdoek en op een warme plaats.

  5. Bestrijk het deeg voor het bakken met water of koffiemelk

  6. Bak het brood 40min. op 180°C (hetelucht oven) of 200°C (boven- onderverwarming).

Bakken met broodbakmachine

  1. Haal de bakvorm uit de bakmachine en doe de gist met juiste hoeveelheid (koud) water erin. Laat het oplossen

  2. Stel de broodbakmachine in op het juiste programma (liefst een standaardprogramma van minstens 3u. Dit om de rijzing van het brood te kunnen garanderen)

  3. Voeg nu pas langzaam de broodmix toe.

  4. Haal het gebakken brood uit de bakvorm na het bakken om oxidatie te voorkomen. 


Voedingswaarde vermelding 100g
Energie: 338kcal / 1415kJ
Vet: 0,3g (waarvan verzadigd: 0,1g)
Koolhydraten: 80,4g (waarvan suikers: 2,8g)
Eiwit: 2g
Zout: 1,6g

Reviews door andere gebruikers

  • Goede vervangende bloem

    Blij dat er een kwalitatieve vervanging is voor mij!

GLUTENVRIJE MIX DONKER BROOD POENSGEN 500G

Item nr. 52734
Poensgen Broodmix bruin 500g  Thuisbakken met Cook & bake  Deze meel is bijzonder geschikt voor het maken van bruin brood, koekjes, gebak, pasta, pannenkoeken,...Vervang jouw meel met dezelfde hoeveelheid van Poensgen broodmix bruin.   Benodigdheden brood 750g 500g bloem Poensgen 450-500ml water (ka
Voorgestelde retailprijs €3.69
Retailkorting 5%
Prijs €3.5
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Poensgen Broodmix bruin 500g 

Thuisbakken met Cook & bake Deze meel is bijzonder geschikt voor het maken van bruin brood, koekjes, gebak, pasta, pannenkoeken,...Vervang jouw meel met dezelfde hoeveelheid van Poensgen broodmix bruin.


 Benodigdheden brood 750g

  • 500g bloem Poensgen

  • 450-500ml water (kamertemperatuur/ koud)

  • 2 zakjes droge gist 25g of 50 verse gist

Ingrediënten

Glutenvrije tarwezetmeel, verdikkingsmiddel: guarbloem, taptemelkpoeder, dextrose, karamelpoeder.

In dit bedrijf worden ook ei en soja verwerkt


Hoe te gebruiken?

Maak je brood met de hand?

  1. Los de gist in je mengkom op met het water (op kamertemperatuur).

  2. Voeg daarna de broodmix voorzichtig en in kleine hoeveelheden toe.

  3. Roer met een houten lepel en kneed gedurende.

  4. Laat het deeg 90 minuten rusten/ rijzen in een bakvorm en dek deze af met folie of een lichtvochtige handdoek en op een warme plaats.

  5. Bestrijk het deeg voor het bakken met water of koffiemelk

  6. Bak het brood 40min. op 180°C (hetelucht oven) of 200°C (boven- onderverwarming).

Bakken met broodbakmachine

  1. Haal de bakvorm uit de bakmachine en doe de gist met juiste hoeveelheid (koud) water erin. Laat het oplossen

  2. Stel de broodbakmachine in op het juiste programma (liefst een standaardprogramma van minstens 3u. Dit om de rijzing van het brood te kunnen garanderen)

  3. Voeg nu pas langzaam de broodmix toe.

  4. Haal het gebakken brood uit de bakvorm na het bakken om oxidatie te voorkomen. 


Voedingswaarde vermelding 100g
Energie: 338kcal / 1415kJ
Vet: 0,3g (waarvan verzadigd: 0,1g)
Koolhydraten: 80,4g (waarvan suikers: 2,8g)
Eiwit: 2g
Zout: 1,6g

Reviews door andere gebruikers

  • Goede vervangende bloem

    Blij dat er een kwalitatieve vervanging is voor mij!