Rustiek meergranenbrood
Ingrediënten
voor 1 brood van 500g- 312g all-in mix voor rustiek meergranenbrood
- 175ml water
Materiaal
- mengkom
- keukenrobot/broodmachine
- BROODVORM PROF 400GR 17/11
- weegschaal
- maatbeker
Werkwijze
- Meng alle grondstoffen in een beslagkom of keukenrobot.
- Kneed ongeveer 12 – 15 min tot een soepel, stevig deeg.
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het op kamertemperatuur ± 30 minuten rijzen.
- Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model.
- Vet de broodvorm in met pancoating en leg het deeg erin.
- Laat het nu ± 45-60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met folie.
- Bak het brood in een voorverwarmde oven (210°C) gedurende ± 25 minuten.
- Verlaag de temperatuur na 10 min naar 190 - 200°C.
Product set carousel
Rustiek meergranenbrood
Ingrediënten
voor 1 brood van 500g- 312g all-in mix voor rustiek meergranenbrood
- 175ml water
Materiaal
- mengkom
- keukenrobot/broodmachine
- BROODVORM PROF 400GR 17/11
- weegschaal
- maatbeker
Werkwijze
- Meng alle grondstoffen in een beslagkom of keukenrobot.
- Kneed ongeveer 12 – 15 min tot een soepel, stevig deeg.
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het op kamertemperatuur ± 30 minuten rijzen.
- Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model.
- Vet de broodvorm in met pancoating en leg het deeg erin.
- Laat het nu ± 45-60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met folie.
- Bak het brood in een voorverwarmde oven (210°C) gedurende ± 25 minuten.
- Verlaag de temperatuur na 10 min naar 190 - 200°C.
Product set carousel