Halloween brownies
Ingrediënten
- 400g mix voor brownies Cook & Bake
- 3 eieren
- 175g boter
- 70g smeltchocolade puur Cook & Bake
- oogjes suiker
- rolfondant
Materiaal
* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!
Werkwijze
- Laat de smeltchocolade au bain-marie smelten.
- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
- Vet de bakvorm in. We raden de easy bake spray aan om in 1-2-3 aan de slag te gaan.
- Verdeel het beslag over een brownie- of muffinvorm.
- Bak in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende ± 40 minuten voor grote platen of ± 20 minuten voor kleine brownies.
- Laat de brownies koelen en snij deze vervolgens in blokken.
- Werk af met rolfondant, suiker oogjes of andere versiering. Zoals jij het wenst!
Cook & Bake producten gebruikt in dit recept
Product set carousel
Halloween brownies
Ingrediënten
- 400g mix voor brownies Cook & Bake
- 3 eieren
- 175g boter
- 70g smeltchocolade puur Cook & Bake
- oogjes suiker
- rolfondant
Materiaal
* met dank aan de enthousiaste Cook & Baker @Greet voor het recept en de foto!
Werkwijze
- Laat de smeltchocolade au bain-marie smelten.
- Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
- Vet de bakvorm in. We raden de easy bake spray aan om in 1-2-3 aan de slag te gaan.
- Verdeel het beslag over een brownie- of muffinvorm.
- Bak in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende ± 40 minuten voor grote platen of ± 20 minuten voor kleine brownies.
- Laat de brownies koelen en snij deze vervolgens in blokken.
- Werk af met rolfondant, suiker oogjes of andere versiering. Zoals jij het wenst!
Cook & Bake producten gebruikt in dit recept
Product set carousel