Eclairs
Ingrediënten
- 220g mix voor soezen en eclairs Cook & Bake
- 300ml warm water
- smeltchocolade
- 400g mix voor banketbakkersroom Cook & Bake
- 1l koud water of 1l koude melk (zorgt voor een rijkere smaak)
Materiaal
Werkwijze
- Meng de mix voor soezen en eclairs met het warm water in een mengkom.
- Klop 5 tot 6 minuten op de tweede versnelling tot een mooi glad beslag.
- Spuiten met een spuitzak en spuitmondje op bakpapier of op een glasvezel bakmat.
- Houd de spuitzak schuin en spuit een lijn van 10cm.
- Bak de eclairs in een voorverwarmde oven op 210°C gedurende 20-25 minuten.
- Maak nu de banketbakkersroom.
- Voeg het water of de melk in een mengkom en voeg de mix voor banketbakkersroom toe.
- Stevig kloppen tot een glad en gebonden massa.
- Laat rusten gedurende 5 à 10 minuten.
- Vul met het vulspuitmondje banketbakkersrooms, slagroom of een andere vulling naar keuze en dompel de bovenkant in gesmolten chocolade of gebruiksklare fondant.
Product set carousel
Eclairs
Ingrediënten
- 220g mix voor soezen en eclairs Cook & Bake
- 300ml warm water
- smeltchocolade
- 400g mix voor banketbakkersroom Cook & Bake
- 1l koud water of 1l koude melk (zorgt voor een rijkere smaak)
Materiaal
Werkwijze
- Meng de mix voor soezen en eclairs met het warm water in een mengkom.
- Klop 5 tot 6 minuten op de tweede versnelling tot een mooi glad beslag.
- Spuiten met een spuitzak en spuitmondje op bakpapier of op een glasvezel bakmat.
- Houd de spuitzak schuin en spuit een lijn van 10cm.
- Bak de eclairs in een voorverwarmde oven op 210°C gedurende 20-25 minuten.
- Maak nu de banketbakkersroom.
- Voeg het water of de melk in een mengkom en voeg de mix voor banketbakkersroom toe.
- Stevig kloppen tot een glad en gebonden massa.
- Laat rusten gedurende 5 à 10 minuten.
- Vul met het vulspuitmondje banketbakkersrooms, slagroom of een andere vulling naar keuze en dompel de bovenkant in gesmolten chocolade of gebruiksklare fondant.
Product set carousel