Paasbiscuit met frambozen bavarois
Ingrediënten
Chocolade biscuit- 400g mix voor chocoladebiscuit Cook & Bake
- 125ml water
- 4 eieren
- 200g mix voor biscuit Cook & Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- 4g vanillesuiker Cook & Bake
- 200g framboos bavarois Cook & Bake
- 200ml water of lauwe melk (ca. 20°C)
- 1l room of 50/50 room/volle platte kaas
Werkwijze
- Bak de chocoladebiscuit en de vanillebiscuit volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Bekleed de rand van de springvorm met acetaatfolie of huishoudfolie.
- Snij beide biscuits doormidden en leg de onderste helft van de chocoladebiscuit in de vorm.
- Bereid de frambozenbavarois volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet 1/3e van de bavarois in de vorm en leg daarop de helft van de vanillebiscuit.
- Tip: de andere helft wordt niet gebruikt, maar kan samen met de rest van de frambozenbavarois worden gebruikt voor het maken van dessertglaasjes.
- Giet opnieuw een laag frambozenbavarois en dek af met de andere helft chocoladebiscuit.
- Laat een paar uur of een hele nacht opstijven in de koelkast.
- Bestrijk de biscuit met de opgeklopte slagroom en strooi op de zijkant de chocoladeschilfers.
- Versier zelf verder hoe dat jij het wenst!
Paasbiscuit met frambozen bavarois
Ingrediënten
Chocolade biscuit- 400g mix voor chocoladebiscuit Cook & Bake
- 125ml water
- 4 eieren
- 200g mix voor biscuit Cook & Bake
- 3 eieren
- 2 eetlepels water
- 4g vanillesuiker Cook & Bake
- 200g framboos bavarois Cook & Bake
- 200ml water of lauwe melk (ca. 20°C)
- 1l room of 50/50 room/volle platte kaas
Werkwijze
- Bak de chocoladebiscuit en de vanillebiscuit volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Bekleed de rand van de springvorm met acetaatfolie of huishoudfolie.
- Snij beide biscuits doormidden en leg de onderste helft van de chocoladebiscuit in de vorm.
- Bereid de frambozenbavarois volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet 1/3e van de bavarois in de vorm en leg daarop de helft van de vanillebiscuit.
- Tip: de andere helft wordt niet gebruikt, maar kan samen met de rest van de frambozenbavarois worden gebruikt voor het maken van dessertglaasjes.
- Giet opnieuw een laag frambozenbavarois en dek af met de andere helft chocoladebiscuit.
- Laat een paar uur of een hele nacht opstijven in de koelkast.
- Bestrijk de biscuit met de opgeklopte slagroom en strooi op de zijkant de chocoladeschilfers.
- Versier zelf verder hoe dat jij het wenst!