Pistolets
Ingrediënten
- 1kg bloem voor stokbrood en pistolets Cook & Bake
- 580 à 600ml ijskoud water
- 55g gist
- 17g zout
- 50g verbeteraar krokant
Materiaal
Werkwijze
- Kneed het deeg 10 à 15 minuten met een keukenrobot.
- Laat het deeg 15 minuten rusten.
- Neem daarna de weegschaal en verdeel je deeg in stukken van 70g.
- Bol het deeg voorzichtig op zodat deze lichtjes rond staat.
- Laat opnieuw 15 minuten rijzen.
- Bol het deeg opnieuw.
- Laat het deeg vervolgens 45 à 60 minuten rijzen onder een vochtige deegrijsdoek, huishoudfolie of op een warme plaats.
- De gerezen bolletjes mogen nu de oven in en mag je afbakken in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 20 à 22 minuten.
- Laat de laatste paar minuten de oven op een kiertje staan zodat het vocht weg kan.
Product set carousel
Pistolets
Ingrediënten
- 1kg bloem voor stockbrood en pistolets Cook & Bake
- 580 à 600ml ijskoud water
- 55g gist
- 17g zout
- 50g verbeteraar krokant
Materiaal
Werkwijze
- Kneed het deeg 10 à 15 minuten met een keukenrobot.
- Laat het deeg 15 minuten rusten.
- Neem daarna de weegschaal en verdeel je deeg in stukken van 70g.
- Bol het deeg voorzichtig op zodat deze lichtjes rond staat.
- Laat opnieuw 15 minuten rijzen.
- Bol het deeg opnieuw.
- Laat het deeg vervolgens 45 à 60 minuten rijzen onder een vochtige deegrijsdoek, huishoudfolie of op een warme plaats.
- De gerezen bolletjes mogen nu de oven in en mag je afbakken in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 20 à 22 minuten.
- Laat de laatste paar minuten de oven op een kiertje staan zodat het vocht weg kan.
Product set carousel