Chocolade biscuit met vijgen en noten
Ingrediënten
- 1 zakje mix voor chocoladebiscuit Cook & Bake
- 125ml water
- 4 eieren
- 4 verse vijgen
- 100g noten
Materiaal
Werkwijze
- Voeg de mix, water en eieren bij elkaar en klop 10 minuten met een mixer tot een glad beslag.
- Spray de bakvorm in met de easy bake spray.
- Doe het deeg in de bakvorm.
- Snij 2 vijgen in 3 delen en leg ze op het deeg.
- Voeg 75g walnoten toe aan het deeg.
- Bak gedurende 45 minuten op 175°C.
- Haal de biscuit uit de vorm en laat even afkoelen.
- Warm de confituur even op (zo smeert de confituur veel makkelijker).
- Snijd de taart door het midden en beleg 1 kant met confituur naar keuze. Vijgenconfituur is een aanrader!
- Leg de beide kanten weer tegen elkaar, besmeer de bovenkant met confituur en decoreer met schijfjes verse vijg en walnoten.
*met dank aan de enthousiaste @Isa Delaplace voor het recept en de foto!
Product set carousel
Chocolade biscuit met vijgen en noten
Ingrediënten
- 1 zakje mix voor chocoladebiscuit Cook & Bake
- 125ml water
- 4 eieren
- 4 verse vijgen
- 100g noten
Materiaal
Werkwijze
- Voeg de mix, water en eieren bij elkaar en klop 10 minuten met een mixer tot een glad beslag.
- Spray de bakvorm in met de easy bake spray.
- Doe het deeg in de bakvorm.
- Snij 2 vijgen in 3 delen en leg ze op het deeg.
- Voeg 75g walnoten toe aan het deeg.
- Bak gedurende 45 minuten op 175°C.
- Haal de biscuit uit de vorm en laat even afkoelen.
- Warm de confituur even op (zo smeert de confituur veel makkelijker).
- Snijd de taart door het midden en beleg 1 kant met confituur naar keuze. Vijgenconfituur is een aanrader!
- Leg de beide kanten weer tegen elkaar, besmeer de bovenkant met confituur en decoreer met schijfjes verse vijg en walnoten.
*met dank aan de enthousiaste @Isa Delaplace voor het recept en de foto!
Product set carousel